Kategoriler

Haberborsa

Vestel, Metaverse evreninde yerini alıyor

Vestel, Metaverse'de sanal showroom projesini başlattı.


Vestel, Metaverse evreninde yerini alıyor

Vestel, Metaverse'de sanal showroom projesini başlattı.

Vestel açıklamasına göre, Şirketin yatırım alanları içinde 'IoT, Artırılmış Gerçeklik ve Yapay Zeka', uzun zamandır önemli bir yer tutuyor. Bu alanlardaki yetkinlikleriyle Vestel karanlık fabrika uygulamalarından 3D Printing'e, kendinden sürüşlü yönlendirilmemiş taşıma araçlarından robot ve robot iş birliklerine uzanan geniş bir perspektifte dijital faaliyetlerini sürdürüyor.

Şirket ayrıca, Vestel Ventures aracılığıyla doğrudan Artırılmış Gerçeklik alanında faaliyet gösteren bir şirkete yatırım yaparak bu alana verdiği önemi bir kez daha ortaya koydu.

Şirketin dijital stratejileri paralelinde, dijital dünyaların birleşiminden doğan ve son dönemde özellikle teknoloji gündeminin en önemli konularından biri haline gelen Metaverse, şirketin yeni odak noktası oldu ve Metaverse'de sanal showroom projesini başlattığını duyurdu.

Sanal gerçeklik ve artırılmış gerçekliğin kullanımını büyük ölçüde artıracak bu yeni dijital evrende, yaratılacak 3 boyutlu çözümler ile ürünleri deneyimlemek, bilgi almak ve alışveriş yapmak gibi pek çok farklı hizmet sunulacak. Vestel ayrıca yakın zamanda duyuracağı değer üreten projeler ve eserlerle blok zinciri çözümleri ile Metaverse mağazasını entegre edecek.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
BORSA
Yapı Kredi Yatırım Model Portföyünden BİM’i çıkardı.
BORSA
THY Hedef Fiyat 175 TL 
BORSA
Alfa Solar Halka Arzı, Bu Hafta Gerçekleşecek
BORSA
Teknik Göstergelerin  AL Sinyali verdiği Hisseler 
BORSA
EREGL/ Erdemir, 550 milyon dolarlık yatırımla peletleme tesisi kurarak kendi pelet ihtiyacının çoğunluğunun yurt içi kaynaklardan karşılanmasını sağlayacak
BORSA
MGROS 9 aylık net dönem kari %282,8 artışla 1,4 milyar TL'ye yükseldi.
BORSA
FROTO 9 aylık net dönem kârı  %119,1 artışla 10,3 milyar TL'ye yükseldi .
BORSA
THYAO Finansal Değerlendirme Raporu 
BORSA
Borsa İstanbul Piyasalarında İşlem Gören Şirketlerin 2022 yılı 9 aylık Dönem Karları/Zararları
BORSA
Tahta Büyüklüğüne Göre Onay Bekleyen Halka Arzlar